Instrucțiuni importante pentru montaj 

1. Prima dată se va lega firul negru (polaritate -) de pe dispozitiv pe masa (caroseria) vehiculului
2. Va fi legat firul roșu (polaritate +12 sau +24 volți permanenti) direct la baterie (alimentare permanentă)
3. La minim 3 minute de așteptare după pasul 2 (alimentare prin curent permanent pe firul roșu), se va lega firul portocaliu (polaritate +12/+24 volți ACC) la alimentare dupa contactul pus pe poziția ON.
Neapărat toate firele să fie conectate din tabloul de siguranțe ale vehiculului, de un service specializat în electronică auto.
ATENȚIE! Niciodată nu se vor uni firele roșu și portocaliu, și va ține cont de timpul de montaj între cele 2 fire. În caz contrar dispozitivul nu va funcționa corect și se va dezactiva din sistem până la remedierea situației.
Este recomandat ca localizatorul să fie asigurat mecanic împotriva trepidațiilor, a desprinderii sau deplasării.
Izolați bine locurile în care s-au făcut legăturile electrice. 

Configurare

Localizatorul nu necesită configurare, noi am făcut deja toate configurările necesare. Dumneavoastră trebuie doar să logați in platformă cu o adresă de email, ce poate fi chiar diferită de cea ce era folosită pentru comandă, și să preluați localizatorul introducând codul secret al localizatorului ce preia următorul format: _ _ _-_ _ _-_ _ _ 
Codul secret al localizatorului este printat de noi și inclus în pachetul livrat.

Amplasare
Localizatorul necesită un semnal celular și GPS puternic pentru a funcționa în mod fiabil și, prin urmare, ar putea fi necesare unele experimentări pentru a găsi locația cea mai potrivită. Localizatorul conține o baterie litiu mică și nu este recomandat să fie expus la căldura sau lumina solară directă și, ca atare, ar trebui evitată montarea în spatele parbrizului sau aproape de motorul fierbinte. Localizatorul se montează cu partea plată îndreptată spre cer.

Rezistență la apă
Localizatorul este rezistent la apă în utilizare normală, în raport cu ploaia și umezeală, și este potrivit pentru uz extern. Cu toate acestea, dacă localizatorul este expus la spălare cu presiune mare sau la pulverizare cu apă sărată (de exemplu, în utilizare marină sau folosită în locații de coastă), atunci este recomandabil să adăugați o cantitate mică de silicon în jurul garniturii de acces a firului de pe capacul superior pentru a proteja cauciucul și garnitura. În nici un caz localizatorul nu poate fi lăsat să se scufundă în apă. 

Site was started with Mobirise

Pentru a oferi cea mai buna experianta pentru dvs. Acest site foloseste cookies, prin continuarea navigarii pe acest site le acceptati, afla mai multe aici .